6те сутришни навика, който ще променят денят ви

7 начина да ставаш лесно сутрин

Тези 6 навика ще ви превърнат от човек, които мрази да става сутрин рано в човек, който обича да става сутрин, защото се чувства по енергичен.

Това което правите първите 10 минути след като се събудите определят как ще протече деня ви,  за това не ги подценявайте.

Не ползвайте "SNOOZE" бутона на алармата

Изберете време е което да ставате достатъчни са 7-9 часа на организма да получи необходимия сън. Убедете себе си, че взимането на още 10 минути дрямка не е решение.

Сутришна гимнастика

Това е най-добрия начин да започнете деня си, това помага за кръвообръщението и разтягането на схванатите мускули от 7-9 часовия застой който организма ви е преживял

Пийте Вода

Около 60% от организма ви е вода, а след 7-9 часа без вода тялото ви е пред катарзис. Най-доброто решение е 2 чаши вода с лимон, този навик освен, че събужда организма също така го и тунизира.

Закуска

Както знаем закуската е най-важното хранене за деня. Тя помага на метаболизма да се задейства и да изгаря ненужните мазнини в организма през деня

Започнете деня си с музика

Пуснете любимата си музика рано сутрин. Това ще тунизира както духа така и тялото ти.

Не включвайте телевизора на новините

Единственото което може да чуете рано сутрин от новините е колко се увеличава тока или колко е замърсен въздуха, не натоварвайте съзнанието си рано сутрин с такива неща. По-добрата идея е да прочетете някое ваше любимо списание или книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *